Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/ ingen titel /

Min själ blöder

Det visste ni inte va?

Men min själ blöder
För en annalkande morgon, dag, vår
Min själ blöder
Jag är full av djupa sår

Det visste ni inte va?

Men min själ blöder
Ty världen omkring mig
Full av glädjehopp och ironi
Hela skiten är egentligen en stor tragedi

Det visste ni inte va?




Fri vers av sirsandra
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-13 23:46



Bookmark and Share


  Anna*
Bra! Snyggt målat i ord - detta obeskrivliga som drabbar de flesta någon gång.
2011-03-14

  peter markurth
ja den var bra=upplägget
2011-03-14

  mickech
Jobbig,men bra skrivet!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

sirsandra
sirsandra