Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Groda

Herr Groda ville bli kysst av den sköna

Men blott en vind ville smeka


Jag nämner ej några namn
Men Herr Groda var en ängel
Hans kärlek lika vacker som kall vinternatt
Men lika oförutsägbar som regnet


Herr Groda ville bli älskad

Men blott en vind ville smeka




Fri vers (Fri form) av sirsandra
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-09 23:13



Bookmark and Share


  Anna*
De flesta grodor vill bli kyssta av den vackra sköna prinsessan som befriar dem från förtrollningen =0) Fin beskrivning av grodan! Gillar!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

sirsandra
sirsandra