Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom ord

jag skriver främst om kärlek



Om ett krossat hjärta


Eller en försvunnen tid


Och ett liv fyllt av smärta



Men ta det med en nypa salt

För i mitt hjärta

Lär Han för alltid inte vara allt



Han krossade mig då


Men hela mitt hjärta


Kommer Han aldrig mer att få




Fri vers av sirsandra
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirsandra
sirsandra