Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sorg för det gammla

I tanken var det du och jag

I flera hundra år

Men nu blev det inte bättre

Ja, jag slickar mina sår


Men det var för längesedan

Jag börjar tappa mina spår

Om du visste vad jag tänkte

Och att jag saknar dig så


Har tappat bort mig själv

I en vilsen illusion




Fri vers av sirsandra
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirsandra
sirsandra