Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Try it u like it.. UHU?!


Så prövas tilliten


En vän sa en sak:
Den högsta form av tillit..
Är när två homosexuella män som praktiserar
kannibalism, förenas i en sextionia.

Då prövas tilliten




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-09 12:11



Bookmark and Share


  Stjärnöga
..mera humor
tycker jag ;-)
för du skriver
så snillrikt
och kul!
Fast det är allt en
farlig tillit
i en spännande lek
med monster
typ Hanibal
Lecter..
och belyser
oväntade
faror med
att vara
gay ;-)
2011-03-10

    ej medlem längre
Kan bara le...
2011-03-09

  Katinka VIP
Tack för en bild i huvudet jag inte kunnat tänka ut själv ;-)
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders