Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömt


Så skön du är
min älskade
att hjärtat
öppnas
och själen
ler
då du, så ömt
smeker mig
med ditt
väsen.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-09 17:12



Bookmark and Share


  cilax VIP
Tildam har sagt det jag ville säga
Vackert
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP