Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Vad går livet ut på?
Det är frågan vi ställer oss varje dag
Från dagen då vi börjar Fråga
Fundera
Undra
Tänka

Men om vi slutar Fråga
Fundera
Undra
Tänka
Går vi under då?
Eller lever vi vidare
I en värld full av gåtor
Där svaren inte existerar
Där färgen på en blåklocka
Plötsligt inte har ett namn

Men svaren finns där
Framför oss
Så om mängden gåtor
Förblir liten
varför Fråga
Fundera
Undra
Tänka




Fri vers av sirsandra
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-09 17:52



Bookmark and Share


  Anna*
Frågor vi har behöver uttryckas, vridas och vändas på tills vi vet vad vi vill och vad vi ska göra. Så ser livet ut =0) Applåder
2011-03-09

  Bubbth
Du är så duktig gumman :]<3 Vi älskar dig!:D<3
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

sirsandra
sirsandra