Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själskretsar

 

Är de människor
vars röst man
hör i sitt hjärta

så som fåglar
hör samman
när de flyger

och blommor
som samlas i
en skogsdunge




Fri vers av Rachel Roth
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-12-16 15:16



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det här är poesi! själskretsar är ett vackert uttryck och dikten är så omfattande och magisk trots sina korta rader. det behövs inget mer.
2005-12-17

  Anna H
Ja de människor vars röst man hör i sitt hjärta är som en familj. Fint skrivet!
2005-12-16

  Deva
En vackert formulerad dikt om våra band, och hur vi ser dem överallt därför att vi blivit "vakna" för dem.
2005-12-16

  Per Rydberg
Ett lugnt flyt i dina rader. Precis avstämt
till bilden du målar; frågor ska ställas i vila !
En skön fundersam text att lägga till
mitt hjärta så att jag kan läsa den
lite nu och då!
2005-12-16

  Andreas Safer
vackert!
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth