Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar nu

 

 

i relief mot oändliga möjligheter

bryter vattendroppar ljuset

 

mörkret viskar inte inatt

 




Fri vers av Rachel Roth
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-09 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det regnar av glädje in i hjärtat när ljuset kommer tillbaka...
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth