Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen är jag stark utan dig

Det gröna gräset kittlar mellan mina tår.
Det är sommar och jag har nästan glömt bort mina sår.
Glädjen hann ikapp den smärtan du lämnade kvar.

Jag känner solens strålar skina på min rygg när jag ligger på ängen
jag känner hur jag början ta tag i svängen.
Ensam, men stark. Jag lyser som stjärnan strålar varje natt.

Jag ligger här glatt. Utan några luster av att få höra ditt skratt.
Nu äntligen är jag fri. Fri från dina ögon, din värme och närhet.
jag känner frihet.

Det är sommar, och jag känner nya andetag. Nya hjärtslag.
jag lever inte längre för någon gårdag.
äntligen slipper jag detta skojeri. Jag lever i en harmoni.
med en otroligt vacker melodi

det finns inte något mellan oss längre som kallas för kemi.
för jag.. jag är fri.




Fri vers av Noomi Sjöberg.
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-10 00:39



Bookmark and Share


  Julio VIP
Håller med, riktigt bra text

som visar en styrka att ta sig igenom
2011-05-05

  Mr Lindemann VIP
Bra vännen, tänkt och skrivet samt satt på pränt. Ger läsupplevelse. Fint innehåll. Uderbart och så. Smärtsamt sant. Applåderar texten. Inser det fina. Bra upplagt. kreativ insatts. Känner mig lite känslosam efter läsningen. Känsligt med viss råhet. Snyggt komponerat.
2011-03-10

  peter markurth
snyggt
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Sjöberg.
Noomi Sjöberg.