Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Möt mig vid gläntan
där vitsippan står
likt fjärilens skönhet
som var där i går

Möt mig på stranden
vid vågornas brus
där solblekta segel
mött himmelens ljus

Möt mig på gatan
vid snabbköpskön
ett ögonkast i vimlet
blir kärlekens lön

Möt mig vid bryggan
i sommarens dans
där längtan tar tag
om nattlivets hans

Möt mig på caféet
vid ett fönsterbord
ett hjärta av vanilj
och söta kärleksord

Möt mig på stigen
i granarnas skog
långt från stressen
vid pub och krog

Möt mig i parken
på bänken av sten
i ljuset från himlen
vid månens sken

Möt mig i en schlager
en kärleksrefräng
du flicka så vacker
som sommarens äng




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 379 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-10 11:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du är så skicklig min vän!!njuter i fulla drag av detta fina alster så vackert du fångar dessa fantastiska möten i vårens gläntor och på solvarma stränder och tillomed i snabbköpskön))- underbart!!!
2011-03-11

  anits VIP
En helt underbar dikr, tack för
att jag får läsa
2011-03-11

    sajo
Underbara möten att läsa om. Jag fastnar för denna
strof i din text:

"Möt mig i parken
på bänken av sten
i ljuset från himlen
vid månens sken"

Gillas mycket.
2011-03-10

    Tea Alex
Glatt om bekymmerslös kärlek.
2011-03-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert med en skön rytm. =)
2011-03-10

  mare VIP
Ljuvlig dikt att läsa !
2011-03-10

    ej medlem längre
Vackert skaldat om kärlekslängtan.
2011-03-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint och vvackert rimmat om längtans möte.
2011-03-10

  F.
Så vacker och längtande. Varje rad andas ett skönt hopp. Tack!
2011-03-10

  Linda CH VIP
Ja! Kärleken kan man möta överallt. Härligt skriven.
2011-03-10

  Emme VIP
Väldigt vacker...
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO