Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsen


Alltid du
alltid
de där stegen
den där rösten
och jag
alltid
med famnen öppen
för dig
som berör
mitt innersta
väsen
alltid
genom själen
närmar du
mig.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-10 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker.
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP