Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysande promenad genom håret

Universum Pojkrum Glas Hud Vätska
Paraply Lyssna Mark Orgeltoner Viska
Tapet Spricka Herbarium Svart dressing
Rysande Boogie Promenad Lack Håret
Brottning Andas Svettig Naglar Säck
Knuffa Knuffa Knuffa Knuffa Knuffa
Stråhatt Vattuman Saltvatten Gräs
Salt Raspiga hjärtslag Fårskinn Pendel
Nu Nu Nu Nu Nu Nu Nu Nu Nu Nu




Fri vers av Peder
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-10 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peder