Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av livets små mysterier...




Ontresserad och spännande

Det är så enkelt
vanlig enkel psykologi
en liten tvärvändning
förnöjsamhet
över livets vara

Erkände att hon förlorat
lade till att det kändes
helt ok
på en enda liten sekund
blev hon intressant

Ointresserad och spännande
igen
det är så enkelt
skrattretande simpelt
hans ego tillät henne
att vinna

Helt omedvetet
gick han snällt
i hennes fälla

Hon kan bara skratta
och fortsätta gå...




Fri vers av sulimaa
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-10 23:48



Bookmark and Share


  poetryGirl
fint skrivet
2011-06-07

    ej medlem längre
Mm romantiskt spel
har komplicerade turer
att man varken
till sist
hittar ut eller in
kan vara bra
då människan då
kanske börja lyssna
liv liite djupare
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa