Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld

Knivar
Skulle man kunna tro.
Steg bakom
Mörker kanske?
Om man vore man?
Värst är inget
Tomheten som ska skydda
Själen
Rispar




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl