Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bra att stå upp för det man känner och vill, bara man vet vad det är.


Sann och rik utan kamp

Om det vore så enkelt att bli
något som man redan är,

skulle man inte behöva glödkämpa
enda in i norden för den lögn
som många blir inpräntade av
när de växer upp.

Allting i hela världen

skulle bli så mycket enklare
än vad man tror inför
det man tänker göra.

Alla känslor är enklare
än vad man verkligen känner.

Stegen utåt blir bara svårare
ju mera vi kämpar emot

att vara dem vi är.

Stå på er och ta vara på

inre medfödda begåvningar
och försök ta varje tillfälle i akt,
att se detta i ett ljus

där sanningen brinner i

sitt rätta ögonblick!




Fri vers av demonsson
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-11 08:45



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättebra. Fint budskap!
2011-03-11

  aol
,en sann insiktsfull skrift
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson