Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmolnad

 

 

jag är ett moln

av tankar som rör sig

som regndroppar

 

före regn




Fri vers av Rachel Roth
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-11 22:37



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint formulerat med känsla av återhållsamhet.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth