Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du?




Grundläggande behov

Just nu i nattens början
vill jag ha en famn
att krypa in i att dofta kärlek

Just nu skriker mitt hjärta efter
ömhetens värme
omhändertagandets läkning

Just här och nu vill jag känna
händer som lugnade smeker
visar att trygghet finns

Just dig vill jag omfamnas av
dina läppar mot min feberheta panna
dina ord i mitt öra

Slappna av älskling
jag ordnar det här...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 381 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-11 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter underbart.
2011-04-20

  TT
...kittlande och spännande text...gillar!!!
2011-03-14

  Lejonhjärtas poesi
Visst finns han och här är det minsann underbar poesi, kram:)
2011-03-12

  Marlboroman/Hg VIP
Gillar jag.
2011-03-12

  Nikolai Jungsin VIP
vackert... synd att man inte får de där behoven tillgodosedda..
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa