Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna sig nöjd, utråkad, dum eller bara vara...


BLÅST

Det blåser upp

en styv kuslig kuling

Livet kan vara skapt
för att sitta hemma

vid sitt fönster

och bara titta ut på trafiken

Där kör bilar förbi och en
kommer på enhjuling

Att sitta där behöver inte
vara så dumt

fast man känner sig helt genom-
BLÅST.




Fri vers av demonsson
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-03-12 11:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland kan det vara skönt med en sådan genomblåsning
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson