Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka


Liten vinge fjärdrar bär,
färger som lätta är.
Med tiden den åldras och växer så snabbt,
klarar allt med en klackspark.

Liten fågel sitter där,
under vingen han lyckan bär.

under vingen han luften tar,
andas och lever efter sina andetag

Liten fågel sitter där,
under vingen han lyckan bär




Övriga genrer av såradsjäl
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-01-25 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl