Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poison


du är ett gift för mig,
jag kan inte leva utan dig.

känslor vandrar vilset i min kropp,
och du kan vara så nära men ändå så långt bort.

jag är ett hopplöst fall
i en kärlekskravall

hopplöst förälskad i dig
du äger varje centimeter av mig

(du är ett gift för mig,
och jag kan inte leva utan dig)




Övriga genrer av såradsjäl
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-01-25 20:28



Bookmark and Share


  Josefine
\"du äger varje centimeter av mig\", gillade jag bäst.
jätte fin dikt. (:
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl