Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla


Om ni bara visste hur svårt det är att känna lycka,
och visst det är ju konstigt kan man ju tycka

att känna trygghet är en konst
om man hittar båda har man gjort en jävla fångst

är det så fel av mig att söka det svåraste man i livet kan finna
när det känns som att hela jävla helvetet ska brinna

ja, är det så konstigt att jag tycker det är svårt att finna lycka
när jag inte vet vad jag själv vill tycka
tycka om dig

jag vet att det kan låta magert
men jag är så jävla rädd att tappa taget

tappa taget om mitt livs fångst,
ja, det må låta som en jävla konst




Fri vers av såradsjäl
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-02-16 22:16



Bookmark and Share


  Jeny
härligt att den var så.. stark liksom:)
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl