Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett gott försök

Delete är min favorit
Det är som magi
Gömmer mina ord
Och all min regi
Flinar vagt åt mina försök
Poff, de gick upp i rök
Haha, jag skrattar högt
Flinar lite till
Jag försöker och vill

Jag vill bli journalist
Med en tvist
En gnutta krydda
För att skydda
Det jag håller kärt
Låter det inte älskvärt?

Delete är min favorit
Det är som magi
Den gömmer mina ord
Och all min regi




Fri vers av såradsjäl
Läst 380 gånger
Publicerad 2008-04-23 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl