Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slav, ja?



slav, ja föralltid slav
i dina armar är jag det.

liten, hjälplös och rädd
du plågar mitt inre
med ditt gnäll.

försöker sätta gränser och säga nej,
det slutar med början igen

slav, ja föralltid slav
i dina armar är jag det.

slav, ja föralltid slav
i dina armar är jag det.

ja, i dina armar är jag det.




Övriga genrer av såradsjäl
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-01-08 22:46



Bookmark and Share


  meeoorw
Känner igen mig lite smått i det du skriver.
Ganska bra.
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl