Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat vet inte alltid bäst


tankarna snurrar runt i huvudet,
det huvud jag skulle ha lyssnat på för länge sedan.
hjärtat vet inte alltid bäst,
för nu sitter jag här ensam...

... och har ingen aning om vart hela mitt hjärta är


smärtan är obeskrivlig..




Övriga genrer av såradsjäl
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-07-09 18:05



Bookmark and Share


    Jennie1127
fint!
bokmärkt
2007-01-25

    ej medlem längre
Jag känner din känsla...
Väl formulerat
2006-09-23

  Ikna
Känner igen mig!
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl