Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussresa


Kör inte runt

med gamla

problem


Stanna då och då

för att släppa av

några av dom


Eller sakta in

så att de vågar

hoppa av




Fri vers av stella
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-12 11:59



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hahha kan man göra detsamma på en tunnelbana :-= Mota av gamla problem :-) Jätterolig

Lena
2011-03-23

    ADI Nehlin
kloka, kloka ord..gäller att komma ihåg att trycka på stoppknappen ibland
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE