Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....Fyratusenfemhundra gånger

Jag är trött på våra spel
Hur mycket jag än kämpar
Bli allt jag gör så fel

Jag kommer aldrig räcka till för dig
Och du har redan sagt att du vill lämna mig
....Fyratusenfemhundra gånger

Jag vet att du blir sårad
Jag känner likadant
Men efter alla tusen gånger
Börjar känslan bli mig van

Jag kan inte låta den bestämma över mig
För som du vet vill jag ha dig
....Fyratusenfemhundra gånger

Jag är inte den som ger upp
Men börjar tröttna på att förlora
Så snälla se emellan raderna
När mina ord blir ofantligt stora

Snälla säg
Kan du förlåta mig
....Fyratusenfemhundra gånger






Fri vers av robin_rl
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-12 15:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att hålla tand för tunga
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

robin_rl