Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll tävlar tio bidrag om vilken låt som ska representera Sverige i Eurovisionschlagerfestivalen....


Melodifestivalen (svenska finalen) !

En otroligt löjlig grej är att 15 olika internationella jurygrupper ska ha minst halva
rösträtten (medan vi tittare får den andra hälften) ! Jag trodde, i min enfald, att Melodifestivalen var en svensk angelägenhet ! Men icke sa´ Nicke !
Jag håller stenhårt på tjejerna Sanna Nielsen och Linda Bengtzing , de har pigga och bra låtar båda två ! En liten röst på Sara Varga också .......
Vi får se, återkommer efter omröstningen !
Lustigt nog så var de 15 jurygrupperna och Svenska folket tämligen överens !
Erik Saade ledde väl efter jurygruppernas röstning och han vann ju över Danny med 44 poäng . Saades låt är rivig och modern , den är inte dum alls ,fast det var inte riktigt min smak . Sanna blev 4:a och det var hyfsat . Linda B. hängde med länge men rasade på slutet .
Vi får väl se hur det går för Popular där ute i Europa...

----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-12 19:22



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag skulle aldrig titta på något så enfaldigt...
2011-03-14

  Junitvillingen
Mina favoriter var: 1:Swingfly OCH The Moniker 2. Eric Saade...men Sara Varga hade den vackraste låten, dock för "tam" i Eurovision Song Contest...
2011-03-13

  filosofian
Sara Varga, Bentzing och Moniker är mina favoriter! Vi får s vad som händer :)
2011-03-12

  aol
sara varga är min favorit
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska