Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren

Vissa dagar är vi svaga
andra dagar kan vi lyfta berg

Vandringen genom livet
rör sig i dessa pendlingar

Ibland tar vi genvägar
som blir senvägar

Vissa stigar är snåriga
synes ogenomträngliga
skrämmande

När vi kravlat oss igenom
det ogenomträngliga
och kommit ut
växer vi

Ibland är livet likt ett flipperspel
man vet inte hur det skall sluta
upplevelsen av att studsas
mellan skeenden som man inte
kontrollerar

Varje dag är en ny utmaning

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-13 01:12



Bookmark and Share


  Järnkatten
Jäpp, så är det....
2011-03-21

    ADI Nehlin
kloka ord ..väl skriftat
2011-03-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Och det är viktigare att njuta av själva vandringen, än att komma fram så snart som möjligt...
Tack!
2011-03-13

  Filosofen2
Vandringen vi alla gör får oss att kunna se, höra och vara vakna.
Det viktigaste är att lära oss av de upplevelserna vi gör oavsett de är bra eller dåliga upplevelser...

Det vi upplever är lättsamt, kanske är svårt, medan det vi upplever svårt kan vara lätt då molnen plockats bort... Uppgiften vi ställs inför gör att vi växer, men är vi inte mogna, så trampar vi fel både en, två och tio ggr... Då vi fått grepp om hur vi kan göra, då växer vi och väljer nya vägar...

Så bra och eftertänksam text...
Får mig att tänka och begrunda.

TACK!
2011-03-13

  Ninananonia VIP
Vacker vandring!
Tycker mycket om ! :)
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP