Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bud från fönsterglipan

 

En strandskatas skri
i marsnattens stilla regn
nöter vinterns egg

 

 




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-13 14:39



Bookmark and Share


  Deva
fin den där treradingen - skarp;-)
2011-03-30

  Lena Själsöga Keijser
helt helunderbar är denna

Tack
2011-03-15

    ej medlem längre
åsså titeln. en extra busvissling för den!
2011-03-13

    ej medlem längre
skri, stilla, egg. skarpare kan det knappast bli. suveränt!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet