Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag klarar mig...

man får ta några smällar här

några smällar där

det slutar ju alltid på något sätt, eller hur?

folk tror att jag är ensam nu

men jag vill inte att ni ska tycka synd om mig

jag träffar flickan jag drömmer om

varje natt




Övriga genrer av tonsoku
Läst 763 gånger
Publicerad 2005-12-17 06:38



Bookmark and Share


  fågel grå
Vilken härlig text.
2008-11-25

  the-Essence-of-Me
Åh vad fin. Jag blir liksom varm av sista raden.
Som en kram av hopp och det-är-inte-för-sent.
2006-10-14

    BrokenHearted
måste bara skriva att du kommer så nära mitt hjärta...precis rör till vid det..du är så otrolig
2006-07-15

  Marlene Anna Linnéa
du skriver underbart, jag bara njuter!
2006-01-30

  S.C.
nämen nämen!

så retoriskt tilltalande.. ödmjukt springer du fram och berättar hur du lever i dina drömmar. Du är du och behöver bara du för du är du .. erm .. tillbaka till temat, mycket fint. Yes yes - Bless!
2006-01-09

    Bilo
...skojar du...d låter som du har det bättre än majoriteten!
Vad mer kan man önska än just kärlek, å fin sådan?
(Jag totalt älskar din "slutkläm", såå perfekt!)
/bilo=)
2005-12-28

    lillebror
fan! nu måste jag nog börja hänga här lite igen.. du har nåt.
2005-12-28

  Sanningsägaren VIP
Finaste idag.. tack än en gång för att du delar med dig av dina underbara
ord.
2005-12-28

    BrokenHearted
håller med smultris..
du skriver lika ömt som vanligt.. du rör vid mitt hjärta..
2005-12-26

  Smultris
Shit så bra... just slutet... det är klockrent... Fyllt av smärta och dröm...

Och en klar självinsikt...
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku