Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visar alltid när det är dags att gå hem


En tår

Så salt så genuin
jag har väntat dig
vet att du besöker mig när jag hoppas för högt
känner hur du sakta rinner ner för min kind
kysser mina läppar
nästan så jag saknat dig...

När jag är ensam så kryper du fram ur din vrå
ingen som smeker bort dig från ditt spår
mina kinder är som formade för dig

märkligt, kan det vara att du börjar bli min bästa vän




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-13 21:52



Bookmark and Share


    Vem jag är har ingen betydelse
Fint, ärligt och sant!
2011-03-16

  mickech
Tårar kan vara en befrielse, du skriver bra!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria