Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vilse

Smekandes min kind förnimmer jag din rädsla..Du är rädd att förlora mig... Vi är rädda att gå vilse i varandra..Att förlora sig i någon är att dö en smula.. Men om vi balanserar rädslan så kan vi mötas på halva vägen.. Då är det mindre risk att gå vilse.. Var inte rädd..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-14 10:28



Bookmark and Share


  Anna*
Att förlora sig i en annan är också att bli sårbar. Ändå är det just i kärlekens natur att vi tillåter oss att förlora oss i varandra. Tänkvärt skrivet så att det föder tankar!
2011-03-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =) Gillar speciellt:

"Vi är rädda att gå vilse i varandra..Att förlora sig i någon är att dö en smula.. Men om vi balanserar rädslan så kan vi mötas på halva vägen." =)
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish