Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorar någon just nu..




Döden, livet och lite till

I salen på intensiven

piper maskiner på för liv och lust.

För livet som skall räddas

och för lusten att leva

att älska

att finnas till.

Men vi måste minnas att det finns en verklighet till,

den att man måste inte,

om man inte vill..




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-14 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár