Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksförklaring.

Om bara Du kunnat se,
all kärlek jag kan ge.

Om bara jag lärt mig förklara,
hur bra detta kan vara.

Om bara Du hade vetat,
hur länge jag letat.

Om bara jag kan visa hur äkta detta är,
förstå mig när jag säger jag är kär.

Om bara Du kunnat förstå,
hur långt vi kan gå.


Om bara jag fått ta chansen,
snälla älskling, låt mig leda denna dansen.


Om bara Du sett mig,
Så som jag ser dig.




Fri vers av Klara kanske
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-14 17:20



Bookmark and Share


  Bagan
vacker liten text med hög igenkänningsfaktor. brukar ofta vilja spy på texter skrivna på rim men du lyckades bra. kram på dej!
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Klara kanske
Klara kanske