Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål för nya mål

 

Frukta den tanke som bär dig därhän

Fasa dess slutna ensliga mål

Givet med tanken den far ej så vän

När huvet är fyllt av sin skål




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 603 gånger
Publicerad 2005-12-17 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön