Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuter

Hennes näsa är så attraktiv,
utmejslad vågighet.
Hur kommer det sig då att man lyckas leva vidare,
hur kommer det sig egentligen?

Ljuset från kulörta lyktor efter ett sommarregn,
ett enda ärligt ögonblick liv.

Hur stod jag ut en minut med ett liv utan dig?
Och hur ska jag klara mig nu om det blir ett nej?




Fri vers av Joel Munther
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-14 23:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sparsmakad text utan vidare åthävor
får gärna läsaren att vilja ha mera
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther