Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Situation

Stureplan glittrade i regnet
Du sa att vi kände oss hemma här
Jag höll inte med och vår vänskap bröts
våldsamt mitt itu

Jag försökte tänka på min situation som den var:
Nästa vecka ännu en måndag med arbete
och osynliga krav och chefer och personalmöten

Det var ynka lite bevänt med vår frigörelse
Pengarna i sjön på någon innekrog på helgen
I fickan på någon rik jävel
Fattig gick man till jobbet på måndagen
och ljög för sig själv om vikten av att stå
på någon lyckad popjournalists gästlista

Allt var fjädrar och fluff
Men vi kom inte varandra närmare
Vi kom ingenstans alls




Fri vers av Joel Munther
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-04 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther