Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad



Vad innebär det att bli älskad?
Att släppa allt?
Att ge allt?
Att ta allt?

Att bli ett




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-16 00:04



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Tillit ;-)
2011-03-16

  Lena Själsöga Keijser
läser älskad...
är livets skönhet kärlekens ansiktes daning...

tack
2011-03-16

  Mr Lindemann VIP
Jag och du är ett i ett nu som förenas i kosmos med delar av kramar från ögonblicket
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders