Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ser dödens skugga ut?


Dödens skugga


Dödens skugga

är likt

en fågels

snabba flygande

och svepande

rörelser

förbi fönstret
utanför.




Fri vers av demonsson
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-16 10:48



Bookmark and Share


  aol
och döden sa till livet,
det du är nu har jag varit,
det jag är nu ska du bli,

bra skriftat,
2011-03-16

  Catharina Edin VIP
Ja, eventuellt - snyggt!
2011-03-16

    ej medlem längre
ungefär så har jag sett den
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson