Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolerad från världen

Tatueringar symbolisera känslor

Svart bläck fäst i huden

Inuti är jag själv

Ett tomrum jag faller mig i

Bär på ärr
Som har läkt
Men svider fortfarande

Filosoferar i det tysta
Talar med den inre rösten i tankarna

Ensam

Konster för att lura fram ett skratt
Glädjen för stunden

Okänt bränsle
Håller mig kvar

I detta liv

Bespara frågorna
Viskas det i mitt öra

Vägrar lyssna

Sittande
Händerna som täcker över ansiktet

Tätt intill finns ingen

Bara tatueringen
Som påminner mig att inte glömma




Fri vers av M.A.J.R
Läst 477 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-04-20 19:13



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Stark dikt den här om den där isolerade världen, ensamheten, inom och utom ristad för evigt...för att inte glömma eller...ja, jag tycker om dina först rader..."inuti är jag själv"...

"Tatueringar symbolisera känslor

Svart bläck fäst i huden

Inuti är jag själv"
2011-05-21

  mare VIP
Stark text, om just ensamhetens känslor..
2011-04-29

  Janne
Känslostarka
rader du skriver om
här,ensamheten gör
utryck i det du känner,
en text som berör mig
mycket,starkt och modigt
skrivit!visar att det finns styrka
inom dig
2011-04-24

    ej medlem längre
Välristade rader
av symbolik
och realism
2011-04-23

  Linda CH VIP
Starkt skrivet om den inre ensamheten och funderingar på livets irrvägar. Mycket bra!
2011-04-21

  rundgångbalansochgungning
Delar alla orden med dig. Lust att langa msn?
2011-04-21

  arja savela
Applåder!
2011-04-21

  Ninananonia VIP
När man läser din text blir man berörd.
Isoleringen känns.
Tatueringar får en ny innebörd.
Du skriver väldigt bra.
Tack !
2011-04-21

    svarta ängeln
Det bästa jag läst idag..
Helt fantastiskt vackert..
2011-04-20

  Järnkatten
Ljuv text om det svåra i vår existens, ha gott mod....
2011-04-20

  Teresia Ridell
Vemodig ångest..ensamhetens moder.. när den är nära..känns det tungt..(minst sagt).. Väl skrivit min vän !
2011-04-20

  Cadena
Känslosamt och fint!
2011-04-20

  Mr Lindemann VIP
Här kan vis så konstatera att förf har en inre monolog med sig själv. eller ifall vi väljer att vara religiösa, med Gud. Ifall vi istället väljer den psykodynamiska modellen så finns här en dialog med överjaget.

Men om man helt enkelt bara vill vara poetisk i sin tolkning kan "man*" skönja en bränmärkning av huden i form av en tatuering. Tatueringen i sig kan ges betydelsen av ett Kainmärke. Att vara en av de utvalde, ifall man så vill




*Lindemann
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R