Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasera inte min lycka för att du har dubbelmoral

När jag släpper repet be mig inte hålla kvar

När jag säger att jag borde gå be mig inte stanna

När jag säger hur jag känner låtsas inte som du förstå

För när du ber mig hålla kvar, när du ber mig stanna och när du så gärna vill förstå så tror jag att du kommer göra mig Lycklig

rasera inte min lycka genom din dubbelmoral

När du ber mig släppa repet, så börjar det att glida

När du säger att jag borde gå, så tar jag första steget

När du säger att du inte förstå, så börjar känslorna försvinna

Be mig inte stanna för att göra dig lycklig

Men be mig hålla repet, om du finns vid andra sidan

Be mig stanna om du står bredvid

Fråga hur jag känner om du berätta vad du känner själv

För den dagen du gör det av kärlek kommer jag visa den äkta känslan jag har för dig

Men gör det aldrig av dubbelmoral





Fri vers av Nike_Victoria
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-16 15:14



Bookmark and Share


    Vem jag är har ingen betydelse
Riktigt bra beskrivet! Känner igen mig så mycket..
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria