Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR INGE BRA PÅ ATT LEVA



Att leva krävs mod större än dina tankar är
mitt liv är inget liv jag är utan liv utan några
undantag

jag är inte bra på att leva har jag insett idag
gömmer mig från livet själv när jag ligger i min,
ångest

varför vara bra på andra saker när jag inte är
bra på att leva göra uppleva vakna med ett,
leende

något gråter inom mig när dagen gryr och ljuset
närmar sig min själ jag är mörk svart fylld utav,
smärta

kommer inte ur kommer inte in återvänder till
intet till smärtans avgrund som stämplat mig,
hårt

tillit kan jag inte stava till känner misstänksamhet
tror alla vill göra mig illa så har mitt liv varit jämt,
skrattar

jag är inge bra på att leva men jag vill ändå inte
dö samtidigt gör livet så ont varje dag ljuset når,
själen




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 471 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-16 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*skickar en styrkekram och applåder för en riktigt bra text*
2011-03-18

  Anna*
Fina, underbara du! Livet är inte rättvist, inte lätt, inte allt vi önskat, trott och ville, men det kan bli gott! Lägger armarna om och kramar varsamt om du vill det =0)
2011-03-18

    eva m h
Känner igen mig i din smärta. Kram!
2011-03-18

  Ordregnspoeten
Tack för dina tankar om livet. Jag vet precis hur det känns. Idag har jag skaffat mig konstgjord lycka med ett läppglans som smakar nektarin.
2011-03-17

  Drömfångare
Effektfullt slut du briljerar med!
2011-03-16

  mickech
Bra beskrivet!!
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen