Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeten med masken

I den ensamma tystnaden

Avlägsen från sin värld

Sår som öppnats
Strö salt på

Pluto är mitt namn

Bortom solen
Inget värme

Svävar i min strävan
Att nå goda känslor

Fast i det bittra
I en tid nu

Utan sötman
Som rinner från nektarn

Den beundransvärda ljuvheten
Har ej passerat mig

En poet med en nerkyld kärna

Som låst sitt inre
Döljer sig bakom sin mask




Fri vers av M.A.J.R
Läst 551 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-04-28 22:41



Bookmark and Share


  Black Bird
Håller med nedan. Mycket bra! Kylan strålar igenom varenda ord
2012-02-19

  lisa"puzzle"svensson
mycket målande och gripande, riktigt bra!
2011-05-21

  Mystica
Bra bildspråk, underbar text. Jag applåderar dig!
2011-05-10

  Linda CH VIP
Mycket, mycket bra! Du får verkligen fram kylan och ensamheten som döljer sig inom poeten.
2011-05-05

  Ninananonia VIP
Berörande!

Poesi!

Bra skrivet !
2011-05-03

  M_Franke
Fruktansvärt bra och väldigt berörande
2011-04-29

  Lena Själsöga Keijser
ibland är det så

och du skriver upplevelsen

bitterhetens smak
2011-04-29

  Maiah VIP
Gillar...
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R