Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårerotik haiku

Tji, tji, tji - vårkåt
talgoxe lockar med sång
hjärtevärmare

YM Bohman -11




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-16 19:46



Bookmark and Share


  Epione VIP
Hihi skrattar så åt molnspanares kommentar..
Håller med att detta är en urkul haiku.
2011-04-16

  © anakreon VIP
"Välkommen härliga vår!"
Calle
2011-03-19

    Bodil Sandberg
Ja nu är det dags för vårkättjan *..GÖRHÄRLIG HAIKU!!
2011-03-17

  ULJO
Vilken kärleksfull association
2011-03-17

    ej medlem längre
Ler åt din roliga text.. Vi tycker ju att fågelsången är så vacker.. men om den översattes .. skulle den handla om "Alla fågelbrudar!!! Kom till mig.. jag vill med dig!"
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER