Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvaligen

Klarhetens ögonblick
genom alltför tunga tårar

då både skratt och gråt fastnat
i en halls som blivit alltför trång.

ögonblicket före allt hopp förlorats
då ingen framtid finns att leva

ögonblicket före härdsmältan
då livet inte betyder något längre

ögonblicket innan
kärleken kapitulerar
och inser sej vara förlorad

det ögonblicket
då möjligheten ännu tycks återstå...




Fri vers (Fri form) av Bizon
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon