Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inledningen till ESMK09n's lucia framträdande 2010 som jag skrivit.


I vintern

I den mörka natten.
Bortom ljusen, bortom skratten.
När snön ligger som ett täcke över staden.
Skrämmer och skapar saknad.

Iden mörka natten.
In träder ljusen, skratten.
När snön ligger som ett täcke över staden.
Håller vackra lucia mig vaken.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 08:23



Bookmark and Share


  Emmiesgirl
Lucia.. kan spegla så många olika människor, saker, "andliga" ting.. "Jag är världens ljus, ingen kommer till Fadern förutom genom mig".. *ler*
Så otroligt vacker..
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan