Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har många gånger tyckt att jag inte duger precis som jag är...har fått övertala mig själv att det är just det jag gör.


Att Duga


Jag duger

för mer

än fem öre

Är mer

värd

än ett ruttet öre

Det gäller dig

och alla andra också!




Fri vers av demonsson
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-17 08:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåder för den här dikten!


Mina ord till dig:

Du är speciell,

är ej någon bagatell

du är helt unik


/Ann
2011-03-17

  aol
underbart sann trösterik skrift, skickar en kram från barnet inom mej
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson