Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig Aldrig Tyst



Inklämd mellan främmande

människors liv.

Blir jag sakteligen alltmer

galen.


Skogsturken och hans silikonstinna

tjej skriker hela jävla dagen.


Skogsduvan, ja han låter så - han

på andra sidan sovrumsväggen, då

han tar till runken.


Och den mulliga blondinen under mig

elefanterar när hon går på sina hälar.


I fönstret som vetter mot gatan

gestaltar nåns morsa en sköka

utan ett endaste knyst.


Här i huset som Gud glömde och

Satan förvaltar är det aldrig aldrig

tyst.


Och jag, i mordiska tankar,

oroligt, av och an vankar.





Fri vers av MissAntrop
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 22:20



Bookmark and Share


  MissAntrop
ahahahahahahahahah
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

MissAntrop
MissAntrop