Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta bort mig

Ta mig härifrån.

Ta mig bort från

arbete och pengar

Ta mig bort från

direktiv och måsten

Överheten och dess

drängar.

Ta mig härifrån

ta mig bort från

era dåligt skrivna

ord.

Jag har inte tålamod

att driva med denna

hjord.

Ta mig bort från stadens

trånga gator

packade av opportunister

ta mig bort från

pendeltågskarriärister

Ta mig härifrån

ta mig från er

effektivitet

ta mig ifrån er

dyrbara tid

och era löjliga

epitet

Ta mig bort från

slicka upp

och sparka ner

blir så äcklad

av det där

hos er


Ta mig

bort från

era svärtade

ängar,


ta mig långt

bort från era

porrfixerade

sängar.


Ta mig bort

från er

inbillade

sympati

ta mig ifrån

erat

koketteri








forts...följer givetvis




Fri vers av MissAntrop
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-19 11:16



Bookmark and Share


  Self-Defense Driven
Jisses så bra, vilket driv. :)
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

MissAntrop
MissAntrop